Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ




Ήταν Απρίλιος του 2011.Το βιβλίο "Δεν είμαι τέρας, σου λέω!" κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος. Τέσσερα χρόνια και, έχουν περάσει από τότε και η πορεία του βιβλίου συνεχίζεται σχεδόν με τον ίδιο ρυθμό, όπως όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Αυτό είναι μεγάλη επίτυχία για ένα βιβλίο, σε καιρούς που δεν διαβάζουμε. Μικροί και μεγάλοι. Εν τούτοις, φαίνεται πως το βιβλιο αυτό αποτελεί πλέον μία από τις εξαιρέσεις. Γιατί, συνεχιζει να διαβάζετε και από μικρούς και από μεγάλους. Συνεχίζει να αποτελει ένα "εργαλείο" για την καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας, αλλά και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Και φέτος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, το Τέρας μου είχε τον πρώτο λόγο στις παρουσιάσεις. Παρουσιάσεις που πλέον δεν περιορίζονται μόνο σε μαθητές δημοτικού, αλλά και σε νηπιαγωγείου, σε φοιτητές, αλλά και γονείς και εκπαιδευτικούς.
Λίγο πρίν το τέλος αυτής της σχολικής χρονιάς, ήρθε και η καινούρια ανανεωμένη πέμπτη έκδοση του βιβλίου, αλλά και ένα επίσης ανανεωμένο εκπαιδευτικό υλικό που μπορεί όποιος θέλει να κατεβάσει δωρεάν.
Ακόμα μία φορά, όπως και πέρσι συνεχίζω να σχεδιάζω το μέλλον αυτού του βιβλίου, ελπίζοντας πως αυτή τη φορά θα γίνει πράξη!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, στα παιδιά αναγνώστες και στους εκπαιδευτικούς που δούλεψαν μαζί με τους μαθητές τους και μου έδωσαν μεγάλες χαρές και συγκινήσεις.

Εύχομαι ένα λαμπερό καλοκαίρι σε όλους σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου